söndag 1 juli 2012

Almedalen

Idag stiger Jimme Åkesson upp på scenen och det enda han kommer tala om är invandringspolitik, om ökad islamisering om kulturerblandning i förtäckta ordalag   . De har putsat fasaden till att verka som vilket parti som helst men de är sannerligen inte vilket parti som helst den röda tråden har en mörk rasistisk historia. Jimme Åkesson kommer troligen prata om skolan vården jobben med en gemensam nämnare invandring och muslimer.Inga överraskningar med andra ord.
  Inom skolpolitik, hälsopolitik, ekonomisk för att inte säga all politik finns en röd tråd av hat mot muslimer.  Islamofobiska föreställningar läs illusioner  för det är sannerligen inte ingenting annat. Påståenden om ett muslimska nätverk som skall ta över Europa och Sverige.
  Inom kulturpolitiken dominerar en rädsla för att svenskheten skall försvinna.  Jimmie Åkesson skulle starta en kulturkanon med enbart svensk kultur. Tyvärr har det blivit lite tyst om den där kulturkanonen. Varför då? Tyvärr så uppfyllde inte särskilt många kulturpersonligheter kravet på svenskhet.... Inte ens författaren till nationalsången "Du gamla du fria".
  Sjukvårdspolitiken där man vill att svenskar ska ha tolkar vid samtal med utom europeiska läkare. Jämställdhetspolitiken där SD kvinnorna med Hanna Wigh i spetsen vill slåss mot all form av hedersvåld. Hur då jo genom att slänga ut dem ur landet och begränsa invandringen. För övrigt är SD ett uttalat antifeministiskt parti som anser att det ska inrättas en särskild mansdag...
Sverige-demokraterna värnar även djurens rätt när det handlar om halal och koscher slakt annars är det nog inte så petigt om djuren har de bra. Kronan på verket är kriminal och flykting politik. Sverige- demokraterna anser att invandrarna är roten till all brottslighet i Sverige så att hindra deras ankomst är ett sätt att bekämpa brott. Återkommande är att man anser att särskilda kulturer är särskilt brottsbenägna... Jag glömde arbetsmarknads politiken och samma gamla argument om invandring återkommer även här
Sverige -demokraternas politik är rasistisk och bygger helt på falska antaganden deras ideologi är närbesläktad med nazism de har bara  bytt ut lite ord i sitt rasistiska lexion  rasblandning benämns nu med kulturblandning eller mångkulturellt experiment. De bytte facklan till en blåsippa och brunskjortan till en vit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar